Rockplock

Rockplock

Spontana betraktelser

Ett forum för fria tankar kring rockens energier och bidrag till det existentiella kvaliteterna.

Skakande skandalbild på Tectyls stjärnor i logen

RockfilosoferandePosted by Sten Skiöld Monday, July 02 2018 22:13:20

Vågorna går höga och blodet är hett i de asociala medierna. Ja, till och med i de mer sociala dito. Det mörka nätet svämmar över av etterdrypande emotioner. Många ondgör sig å det grövsta över vad som utspelade sig på Skogsvallens folkets park för bara några dagar sedan. Bilder har slipprat ut, via okända källor, på vad som skedde i logen, bakom den legendariska scenen. De är dessa i allmänhet och den bild i denna artikel i synnerhet som piskat upp indignationen i de breda folklagren. Vid tillfället var de förhärdade och vackert åldrade rocklegenderna i sällskap med kollegor i något lägre ålder. Närmare bestämt mellan fyrtionio och trettiotvå år yngre. De något yngre var inga mindre än Blixterz; ett redan etablerat band trots medlemmarnas ringa ålder.

Vad var det då som skapade folkstormen? Titta på bilden så förstår ni!

Utan minsta tecken på skam i kropparna utsätter Tectylisterna de unga musikanterna för en orgie. En orgie i droger. Något som tyvärr rockbranschen varit känt för och som satt sina omisskänliga spår även hos de i övrigt välbehållna ikonerna.

På bordet i den väl tilltagna logen ser man hur det dignar av lockande farligheter. Hur skall väl en ungdom kunna stå emot, när de dessutom ser hur de tämligen ouppnåeliga idolerna oblygt tar del av härligheterna.

Sockerstinna läskedrycker, som till exempel kokad kola. Fullkomligt förödande för tänderna. Sötspäckad Fanta, denna djävulskt lömska dryck. Saltstänkt mineralvatten, så kallade Lokabomber. Livsfarligt och beroendeframkallande. Och, helt utan några försök att dölja vilka oegentligheter som försegick, en väl tilltagen termos till brädden fylld av i stort sett oblandat koffein.

Som om inte detta vore nog sägs det att utanför bilden fanns smör- och kolhydratdrypande polarbrödsmackor med ost och - tro det eller ej- skinkskivor.

Tectyl försvarar sig med att även de unga, som ger sig in i denna hårda bransch, måste lära sig den hårda vägen.

- Det hjälper inte med moralpredikningar. Vissa saker måste man gå igenom på egen hand, avslutar den av långvarigt Fantamissbruk svårt märkta Tectylbasisten med.

De övriga i fantombandet nickar allvarligt och instämmande.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.